Personalul societăţii este unul calificat în cadrul firmelor partenere din Irlanda, Polonia și Germania. Aceste şcolarizări au avut un impact pozitiv asupra angajaţilor, standardele interne fiind în continuă creștere.

De la începutul activităţii societăţii noastre, din anul 2007, personalul a fost implicat în diverse procese de control al calităţii din industria cauciucului. Au fost verificate produse finite destinate industriei auto, cum ar fi diverse modele de garnituri. În acea perioadă era un număr mic de angajați, de numai 12 persoane.

Societatea noastră a beneficiat de o susţinere extrem de importantă în activitatea desfăşurată, din partea principalului nostru client din Irlanda, care este lider mondial în furnizarea de conectori și conexiuni electronice. În mai 2007, am început colaborarea cu compania irlandeză, iar din acea perioadă societatea noastră asamblează componente electronice precum: suporți Sim Card, o gamă diversificată de conectori pentru uz general și pentru industria auto, mufe jack – pentru telefoane mobile și radiouri. Momentan avem 8 proiecte axate pe asamblarea de conectori.

Între timp, 4K Services şi-a dezvoltat activitatea şi a început colaborarea cu alte firme importante din domeniul electronic. Astfel, s-a dezvoltat activitatea noastră şi în sectorul iluminatului interior, odată cu începerea colaborării cu o firmă elvețiană, cunoscută ca fiind un furnizor apreciat pentru lămpi și diverse corpuri de iluminat, produse de designeri renumiți.

Pe partea de asamblare componente electrice există în prezent un număr de aproximativ 50 angajaţi.

În iunie 2010 s-a achiziţionat o întreagă linie de producţie din Germania pentru ştanţarea, ştanţarea kiss-cut, laminarea, debitarea, curăţarea cu plasmă, lipirea, etc. cauciucului celular şi a altor materiale folosite în domeniul auto, precum şi de uz industrial.Odată cu transferarea acestui proiect din Germania în România, acţionarii societăţii şi-au canalizat investiţiile înspre achiziţionarea unei hale de producție + clădire administrativă, cu 50 ari de teren, care acum este renovată în totalitate.Sediul administrativ își desfăşoară activitatea în prezent în această locație. În viitorul apropiat (2013-2014) se doreşte construirea unei noi hale de producţie, pe terenul deja existent, şi creşterea numărului de angajaţi la peste 100 de persoane.

Achiziţia proiectului din Germania a fost succedată de colaborarea cu o firmă germană, cunoscută pe plan mondial în industria auto. Majoritatea produselor noastre sunt destinate acestui client. Alte destinații ale produselor noastre, pe lângă industria auto, sunt: domeniul medical, logistică, uz casnic, construcţii, poliţie, industria mobilei, industria electronică și electrică, etc.

În prezent deţinem aproximativ 20 de utilaje performante cu care ne desfăşurăm activitatea. Procesele tehnologice pe care le desfășurăm sunt următoarele: feliere, laminare la cald şi la rece, ştanţare, ştanţare kiss-cut, curăţare cu plasmă, debitare, tăiere, lipire la cald şi la rece, debavurare prin criogenare, termoformare pentru plăci de şlefuit, vulcanizare prin transfer.

Societatea noastră are în prezent un colectiv de muncă total de aproximativ 70 de angajaţi.