Prin debitarea și ștanțarea spumelor Plastazote® de la Zotefoams realizăm diverse produse de nișă pentru numeroase industrii și aplicații. La cererea clienților, realizăm și produse personalizate.

Plută pentru înot

Pluta pentru înot ajută la menținerea corpului înotătorului în poziția corectă, cu șoldurile, fesele și picioarele în apă. Totodată permite unui înotător să-și izoleze picioarele pentru antrenamente specifice. Acest lucru ajută la dezvoltarea tehnicii de lovitură, viteză și rezistență. Produsul se poate personaliza cu logo-ul clientului, prin frezare. Disponibil în diverse culori.

Suport organizator pentru scule (orice model)

Prin prelucrarea spumelor Plastazote® realizăm orice formă de organizator pentru scule, ce vin așezate fie în sertarele meselor, fie în spațiile de lucru organizate pe fluxuri de producție. De asemenea, putem realiza și organizatoarele sau insert-urile din cutiile sculelor de mână sau orice spumă de protecție în care se ambalează produsele valoroase, precum: piese electrice / electronice, băuturi alcoolice, suveniruri & produse de artizanat, etc.

Tăvițe suport piese metalice

Aceste tăvițe sunt folosite des în industria prelucrărilor metalice, atunci când ambalarea reperelor finale necesită o protecție pe timpul transportului.

Suporți (suporți pixuri)

Acest suport de pixuri este unul din multele exemple de produse ce pot fi realizate prin prelucrarea spumelor Plastazote®.

Tăvițe dedicate – proiecte personalizate

La cererea clientului, putem realiza diverse ambalaje sau produse personalizate, conform desenului primit de la client, inclusiv marcaje specifice, precum notații, logo, sau diverse informații tehnice ce se doresc a fi vizibile pe material.

Diverse garnituri ștanțate (aplicare benzi dublu-adezive la cerere)

În cazul reperelor de serie mare, prin operațiunea de ștanțare, oferim clienților noștrii orice repere ștanțate, din spumă de polietilenă Plastazote® (spumă PE), spumă de poliuretanică (spumă PU/PUR), cauciuc celular (spumă EPDM/CR/NR/NBR/SBR/etc) sau chiar cauciuc compact (în cazul grosimilor ce nu depășesc 3 – 5 mm).

La nevoie, laminăm benzi adezive pe una din suprafețe sau chiar pe ambele. Benzile adezive sunt alese conform caietului de sarcini primit de la client, sau sunt propuse de noi, ținând cont de condițiile aplicației.

Suporți tehnică dentară

Un alt exemplu de utilizare al materialelor Plastazote® este acest gen de taviță-suport, folosită în domeniul tehnicii dentare.

Ambalaje piese electronice (la cerere putem folosi materiale ESD)

Industria electronică este unul din marii consumatori de astfel de materiale, în care ambalează produsele electronice, începând de la cele mai mici (senzori, plăci PCB, etc.) până la echipamente electronice / electrice de dimensiuni mari. Am dobândit deja o experiență foarte mare în domeniul acestor ambalaje, folosind spumele Plastazote® cu sucess.

La cererea clientului, putem folosi materiale ESD/antistatice, special create pentru ambalarea componentelor electronice.

Contactează-ne!

Vrei mai multe informații despre produsele pe care le putem crea din spumele Plastazote®: Lasă-ne un mesaj și te contactăm în cel mai scurt timp.

    Prin completarea formularului de contact ești de acord cu Termenii și condițiile acestui site.